måndag 22 juli 2013

Nyinköp: Läsplatta (Kindle)


Införskaffade en läsplatta (Kindle 5) för två veckor sedan. Är än så länge väldigt nöjd med mitt köp, enkel och bekväm och använda (även om det är lite bökigt att skriva in på den), enkelt att köpa böcker (från amazon.com) och smidig att ha med sig. Nästan för lätt att köpa böcker, lätt att köpa på sig en massa utan att tänka sig för och inse att man måste ha tid att läsa dem också. Har även prövat att köpa svenska böcker från bokon.se vilket funkade ganska bra.

 

4 kommentarer:

 1. Förut var jag Anti läsplattor, för att jag tycker att jag sitter så mycket framför en skärm ändå.. Men jag har blivit mer och mer övertygad! Kan man föra över böcker från datorn till den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det går. Kan vara lurigt om boken är kopieringsskyddad, men annars funkar det bra.

   Radera
 2. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om läsplattor. Men jag skulle säkert tycka den vore praktiskt om jag hade en. Men samtidigt så är det ju något särskilt med att ha fysiska böcker i sin bokhylla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är något särskilt med fysiska böcker i bokhyllan. Men väldigt praktiskt med läsplatta om man åker bort och inte vill släpa på så mycket böcker. Och väldigt smidig att hantera.

   Radera