onsdag 5 maj 2010

På min önskelista just nuAlver och människor i all ära, men ibland behöver man lite variation också. Så, mer dvärgar åt folket!


Har visserligen inte läst The Killing Dance än, men jag misstänker att när jag väl ger mig i kast med den så kommer den ta slut alldeles för fort, och då vore det skönt att ha nästa bok redo.

Varför? För att det låter som något jag skulle tycka om helt enkelt.Vampyrer i Ryssland i början av 1800-talet. Känns som en intressant kombination.


En bok med både varulvar och vampyrer kan väl inte bli annat än bra?Necromancer. Så enkelt så.Våld, sex och svordomar i fantasymiljö. Tja, det låter ju lovande i alla fall.Om jag nu bara hade pengar då :( Men det får vänta till sommaren, eller i värsta fall till i höst.

3 kommentarer:

 1. Väldigt mycket spännande som jag inte hade koll på, får nog bli en tur till sf-bokhandeln för lite fönstershopping - råd att köpa har jag inte... Tyvärr lär de väl inte dyka upp på biblioteket heller

  SvaraRadera
 2. Av dem har jag läst Swordspoint, New Amsterdam, The steel remains och Moon called och de rekommenderas mycket varmt allihop! Särskilt New Amsterdam och Swordspoint är såna böcker jag blir bokglad av varje gång jag ser dem.

  SvaraRadera
 3. Helena: Böcker är dyrt :( Men det går väl att föreslå att biblioteket ska köpa in någon av böckerna, även om jag själv aldrig kommer mig för att prova.

  Lazy: Låter lovande :)

  SvaraRadera