onsdag 19 oktober 2011

Om jag inte hade köpstopp...


... skulle jag nog beställa hem de här böckerna:

Fortsättningen på K.J. Parkers Engineer Triology. Sugen på att läsa fortsättningen nu, även om jag inte var helt imponerad av första boken. Längtar efter språket, trots alla oförståliga tekniska termer och beskrivningar, och historien, personerna i den, trots deras känslokyla och i vissa fall naivitet.
Är även sugen på andra boken i en annan av Parkers serier, The Scavenger Trilogy. Mycket är fortfarande oklart från första boken, och jag vill veta hur det går med allt, om historien om vem huvudpersonen är uppdagas.

Försöker för övrigt ta mig igenom The Passage av Justin Cronin just nu. Bra boken, men tar en paus just nu och läser något som är lite lättare. Tagit mig lite mer än halvvägs, men orkar inte med mer mörker och drömmar och förtvivlan just nu. Det har blivit lite för mycket av den varan. Vill ha något lite mer lättsmält känner jag.

3 kommentarer:

  1. Fresta inte dig själv nu. :)

    SvaraRadera
  2. Näe, jag vet att det är farligt :P

    SvaraRadera
  3. Du får testa min taktik, jobba på boklager och ta hem makulerade böcker gratis. Här senast lyckades jag lägga beslag på ett exemplar av A dance with dragons med bara en liten skråma på ryggen. :)

    SvaraRadera